•  0911 947 947
  •  info@sauna.sk
  • Výdajné miesto pre osobný odber: Vajnorská 140, Bratislava
  • Výdajné miesto na osobný odber PO-PIA: 8:00 - 16:00
  •  DOPRAVA ZDARMA NAD 200€
  • logo
  • Môj profil
  • je prázdny
    za 0.00 €
Domáca sauna a príslušenstvo na predaj | Sauna.sk
 Rýchla objednávka
Ponúkame rýchly a jednoduchý spôsob ako bez registrácie môžte objednať tovar na osobný odber alebo po komunikácii aj na dobierku. Stačí vyplniť dolu formulár a my sa Vám ozveme.
 Obrázky
 Podporované platby
Trust PayLogo TB
 Dopravu zabezpečuje
123KurierSDS
Kolekcia v praktickom balení 10x esencia /10ml/ rôzne vône v balení.

Esenciálne saunové vonné oleje HANSCRAFT do infrasáun, aromalámp a odparovačov
 
Častice uvoľňujúce sa do vzduchu mávajú blahodarné, antiseptické a dezinfekčné účinky, aromaterapia je tak výborným pomocníkom pri liečbe prechladnutia a nádchy. Niektoré zložky napomáhajú uvoľniť stresové stavy, ďalšie potom odplaviť toxíny a tým prispievajú aj k celkovej očiste tela.
Esenciálne saunové oleje pridávame najčastejšie do misky s vodou. Voda s esenciou postupne prevonia celý priestor sýtou prírodou a povzbudí psychiku aj očistné telesné procesy.
Nakvapkajte pár kvapiek do odparovacej misky s vodou. NEPOUŽÍVAJTE BEZ VODY!
Sauna je ideálnym miestom, kde sa dá maximálne využiť pozitívnych účinkov aromaterapie. Pridaním vonných esencií do sauny môžeme svoj pobyt v saune obohatiť o príjemnú vôňu a blahodarné účinky. Póry v pokožke sú vplyvom saunovania rozšírené a vďaka tomu prijímajú prírodné éterické látky so zvýšenou intenzitou.
K infrasaunám HANSCRAFT a France Sauna obdržíte DRŽIAK NA ESENCIU A MISKU ZADARMO!
Pripravili sme pre vás kolekciu s aróma esenciami HANSCRAFT, ktorá sa skladá z najobľúbenejších vôní. Stačí si len vybrať vôňu z kolekcie a užiť si aromaterapiu ešte dnes.
 
KOLEKCIA 1 OBSAHUJE 10x AROMA esencie (10ml):

LEVANDUĽA:
Vôňa levandule je upokojujúca, vhodná pri nespavosti, bolestiach hlavy, migréne, chrípke, dýchacích ťažkostiach, má výrazné hojivé účinky a znižuje krvný tlak.

MEDOVKA:
Medovka je antidepresívna, vhodná pri nespavosti a migréne, znižuje krvný tlak. Podporuje potenie, znižuje horúčku a povzbudzuje srdcovú činnosť.

EUKALYPTUS:
Jedna z najúčinnejších vôní pri všetkých dýchacích ťažkostiach. Podporuje koncentráciu, má priaznivé účinky na migrénu, čistí vzduch a patrí k základným esenciám v aromaterapii.

POMARANČ:
Svieža vôňa pomaranča pôsobí antidepresívne, osviežuje a uvoľňuje pri únave a dodáva energiu.

SANTALOVÉ DREVO:
Santalové drevo má antidepresívne účinky, je antiseptické a vhodné na chronické zápaly. Mierni prechladnutie a kašeľ, pomáha regenerácii, pôsobí ako afrodiziakum.

VANILKA:
Vanilka výborne pôsobí proti únave, upokojuje nervy, pôsobí tiež ako afrodiziakum, navodzuje pocity pohody a povzbudzuje zmysly, pôsobí proti depresiám, je vhodná pri nervovom podráždení, nechutenstvo či nespavosti.

DIVÁ VIŠŇA:
Intenzívna kvetinová vôňa rozkvitnutej čerešne a skorého leta dodáva energiu, osvieženie a povzbudenie po náročnom dni, pôsobí tiež ako afrodiziakum.

LIMETKA:
Svieža vôňa limetky povzbudzuje pri únave, mierni depresie a rozveseľuje. Má výrazné antiseptické a antivirálne účinky, čistí vzduch.

ĽADOVÝ VIETOR: 
Osviežujúca vôňa s prímesou mentolu a eukalyptu, ktorá pôsobí priaznivo pri nachladnutí, odbúrava stres a má antiseptické a antivirálne účinky.

MÄTA
Povzbudzujúca vôňa mäty, podporuje koncentráciu, osviežuje. Zároveň pomáha pri nádche a prechladnutí, uvoľňuje hlieny, zahrieva a mierni bolesti hlavy.
 

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
 V ČOM SME DOBRÍ?